REGUS פותחת מרכז עסקים חדש בירושלים
מרכז העסקים החדש צפוי להתפרש על פני כ-1200 מ"ר ולכלול 137 חללי עבודה משותפים, 52 משרדים פרטיים מאובזרים וחדרי ישיבות. המרכז ימוקם במגדל הר חוצבים.
המרכז הישראלי ליזמות (ICE) הוא מרכז יוקרתי ליזמות וחלל עבודה משותף שהותאם לקהילה יהודית עם אווירה של תורה. המשימה של ICE היא לספק אווירת תורה שתעצים את יזמי ההווה והעתיד. המתחם מספק משרדים נוחים במגוון גדלים, אופן-ספייס אנרגטי, אירועים, שיעורים, תוכנית לממברים ומבחר שירותים שיסייעו ליצירתיות להתעורר לחיים.
ICE זהו המרכז הישראלי ליזמות (Israel Center for Entrepreneurship) המציע חלל עבודה משותף.
מקום מעולה לעצמאיים או שכירים שרוצים לעבוד בשקט, מתאים מאוד למתכנתים והייטקיסטים שרוצים לעבוד בשקט. שיתופי פעולה עם יזמים משקיעים. אוירה מעולה.
חיים מנהל המקום, בחור מקסים שיעשה הכל שתהיו מרוצים.
החברה שעובדים במתחם מאוד נחמדים, ואפשר להתייעץ ולעשות שיתופי פעולה, כמו"כ יש אפשרות של משקיעים שמעוניינים בפיתוחים של הי-טק.
ניתן להתקשר לחיים בטלפון 0529542000
קצת קשה למצוא חניה, בפרט בשעות הבוקר. אבל בכללי אפשר להסתדר עם חניה.
מקום מצוין. איכותי מאוד, מרווח. אנשים יזמים ועצמאיים בתחומי ההייטק ובכלל. מקום עם פוטנציאל ענק לשיתופי פעולה והרגשה של עבודה בסביבה תומכת.
שירות מצוי. אנשים טובים ומוכשרים מאוד, פוטנציאל גבוהה להפריה הדדית ושיתופי פעולה עסקיים
מצאתי חלל עבודה בדיוק בסגנון שחיפשתי. אופן ספייס מרווח ומרשים עם מגוון משרדים קטנים וחדרי ישיבות זמינים לפגישות בתאום. המיקום נח מאוד במרכז גבעת שאול עם חניה חינם במתחם. אהבתי
הנטוורקינג שיש והחיבורים שנוצר עם מגוון האנשים מכל התחומים במהלך יום עבודה זה פשוט מדהים. בנוסף לאירועים ופעילויות שוטפות שמארגנים במקום.
אין לי מה להגיד
המתחם נמצא בשכונת בגבעת שאול - מרכז ספיר. קרוב למאפיית ברמן. במתחם ניתן למצוא השכרת עמדה באופן ספייס. השכרת חדרים, השכרת חדרי ישיבות עם כל הציוד הנלווה.
המתחם פתוח בימים א' עד ה' 8:00-23:00
צוות נמצא במתחם בין 8:00-18:00
המתחם ממוקם בירושלים באיזור גבעת שאול ב'
אוטובוס יש תחנת אוטובוס על רחוב בקי במרחק 2 דקות הליכה מהמתחם.
קווים - 6, 52, 54, 69, 101 ועוד
תחנת הרכבת הקלה מרכז ספיר-בית הדפוס נמצאת כ-2 דקות הליכה מהמתחם.
רכב פרטיהמתחם נמצא לא רחוק מיציאה של כביש 50, דרך בגין.
חניהחנייה חינם במתחם.
אופנייםלא ידוע על תחנה להשכרת אופניים באיזור.
מרכז העסקים החדש צפוי להתפרש על פני כ-1200 מ"ר ולכלול 137 חללי עבודה משותפים, 52 משרדים פרטיים מאובזרים וחדרי ישיבות. המרכז ימוקם במגדל הר חוצבים.