אודות ד.ש אדריכלות
בלב ליבה של יפו העתיקה, בסמיכות לשוק הפשפשים, נמצא חדר ישיבות אותנטי ומיוחד המושכר לפי שעה או במתכונת יומית המתאים לפגישות עסקיות, כנסים, הדרכות ואירועים פרטיים עד עשרים משתתפים. חדר הישיבות ממוקם בקומת הקרקע של מתחם לשימור ברחוב יפת המאופיין באדריכלות אותנטית יפואית. חלל חדר הישיבות מרשים ומעוצב בעל תקרות גבוהות של 5 מטרים.
שרותים במתחם
- שירותי הדפסה
- צוות במתחם
- מקלחות
- wifi
- קרוב לרכבת
- קרוב לתחנות אוטובוס
- חניה חינם
- כניסה לרשת בעולם
- שתיה קלה
- בירה
- חטיפים
- קפה ותה
- חדר כושר
- בריכת שחיה
- חוגי ספורט
- פתוח בשבת
מפת האזור
שאלות ותשובות
איפה אוכלים באזור



אודות חברת ד.ש אדריכלות

ד.ש אדריכלות הינו משרד אדריכלים הממוקם בתל אביב -יפו , התמחותו הראשית של המשרד הינה במציאת פתרונות אדריכליים יצירתיים באזורים מרכזיים בעלי חשיבות היסטורית ועירונית.
חוות דעת
קבלת פנים חמה, המתחם היה נוח ונקי, שתייה חמה וקרה, הצוות עזר לי בכל מה שביקשתי.
מסלולים נוחים, אווירת עבודה, צוות במתחם, הקפדה על נקיון והגיינה.
כרטיס ביקור ד.ש אדריכלות

חדר הישיבות מצויד בשולחן ישיבות גדול, פינת ישיבה קטנה, מכונת קפה משוכללת הטוחנת במקום את פולי הקפה. במקום תמצאו גם מכשיר תמי 4 חדש, מקרר משפחתי יוקרתי, אינטרנט ללא הגבלה, מסך טלוויזיה בגודל של 65 אינץ' וציוד משרדי כולל לשימושכם. חדר הישיבות ממוקם ביפו.
פניה למתחם
שעות פעילות
המתחם פתוח 24/7
הצוות נמצא במתחם בימים א'-ה' בין השעות 9:00-21:00
דרכי הגעה ותחבורה
המתחם ממוקם בחלקה הצפוני של יפו, בסמוך לשוק הפשפשים.
אוטובוסבסמוך למתחם עוברים קווי אוטובוס רבים בינהם - 10,13,18,44 ועוד.
רכבתתחנת הרכבת הקרובה ביותר למתחם היא תחנת "צומת חולון" הממוקמת כ - 5.8 ק"מ מהמתחם.
רכב פרטילבאים מכיוון איילון צפון יש לפנות ימינה במחלף חולון, להמשיך ישר על דרך בן צבי, לאחר מכן לפנות שמאלה ברחוב יהודה הימית וימינה ברחוב יפת עד להגעה למתחם.
חניהחניה בחניונים מסביב למתחם או בכחול לבן.
אופניים תחנת התל אופן הקרובה ביותר למתחם היא תחנת שוק פשפשים - רבי אחא (411) הנמצאת מרחק הליכה קצרצר מהמתחם.


