מיינדספייס מגדילה את סניף רוטשילד
רשת חללי העבודה מיינדספייס שכרה 4 קומות נוספות בשטח של כ3,500 מ"ר בבית ציון בשדרות רוטשילד תל אביבותגדיל את סניף רוטשילד שכבר קיים היום לכ-5,200 מ"ר.
הפתיחה של השטח החדש צפויה בתחילת שנה הבאה.
בקומה ה- 38 במגדלי עזריאלי עם נוף הצופה לתל אביב, לים ולרחבי גוש דן ממוקמים חדרי הישיבות היוקרתיים והאיכותיים של הקומה ה- 38. המתחם הוקם במטרה לתת מענה ללקוחות אשר צריכים לקיים ישיבות וועידות בחדרים מהודרים עם כל התוספות שצריך בשביל לקיים ישיבה מוצלחת. החדרים מותאמים לקבוצות גדולות, ישנם בנוסף גם משרדים פרטיים אותם ניתם לשכור בנפרד חדרי הישיבות מאובזרים בציוד תקשורת מתקדם הכולל רשת אלחוטית wi-fi, מסך 50" LCD, מקרן ומסך, אופציה ל- Video Conference באיכות גבוהה ועוד.
עומד בתקן התו הסגול של משרד הבריאות
בקומה ה- 38 במגדלי עזריאלי עם נוף הצופה לתל אביב, לים ולרחבי גוש דן ממוקמים חדרי הישיבות יוקרתיים ואיכותיים, חדרי הישיבות מאובזרים בציוד תקשורת מתקדם הכולל רשת אלחוטית wi-fi, מסך 50" LCD, מקרן ומסך, אופציה ל- Video Confernce באיכות הגבוהה ביותר ועוד. המתחם מציע שני חדרי ישיבות גדולים ומשרדים פרטיים בבניין.
Love the place and the vibe
מחירים נוחים, מקום נקי, צוות נחמד
הקומה ה38 נמצאת במגדלי עזריאלי, כאשר מובטח ללקוח נוף עוצר נשימה של כל תל אביב. שוכרי המקום יוכלו לקיים ישיבות באווירה נעימה ורגועה. חדרי הישיבות מאובזרים בציוד תקשורת מתקדם הכולל רשת אלחוטית wi-fi, מסך 50" LCD, מקרן ומסך, אופציה ל- Video Conference באיכות גבוהה ועוד.
המתחם פתוח בימים א'-ה' בין השעות 8:00-22:00
הצוות נמצא במתחם בכל שעות הפעילות
המתחם נמצא במגדלי עזריאלי, מיקום מאוד נגיש לתחבורה פרטית ניתן להגיע דרך מחלף השלום.
אוטובוסניתן להגיע לתחנת "גשר קלקא/דרך בגין" משם עוברים הקווים הבאים ועוד: 1,23,40,42,50,51,63,64,240,280.
רכבתהמתחם ממוקם מעל תחנת רכבת השלום.
רכב פרטילמגיעים מנתיבי איילון, יש לצאת ביציאת השלום ולחנות בחניון עזראילי.
חניהניתן לחנות בתשלום בחניון עזריאלי.
אופנייםתחנת תל אופן הקרובה נמצאת ב-עזריאלי-בירידה לאיילון דרום- ניתן לשכור אופניים ליום שלם או לפי שעה.
יזמים בתחילת דרכם, בעלי מקצועות חופשיים או בעלי עסקים קטנים מבינים שהם לא חייבים לשכור משרד קבוע כדי ליהנות מחלל מרווח, חדרי ישיבות מאובזרים ושירותי מזכירות. שכירת משרדים לפי שעה או על בסיס יומי מאפשרת להם לנהל את העסק -להפחית בהוצאות. איפה אפשר לשכור משרדים לפי שעה, אילו שירותים נלווים לכך וכמה זה עולה?
לכתבה המלאה ב-דה מרקרטרחה
טרחה
רשת חללי העבודה מיינדספייס שכרה 4 קומות נוספות בשטח של כ3,500 מ"ר בבית ציון בשדרות רוטשילד תל אביבותגדיל את סניף רוטשילד שכבר קיים היום לכ-5,200 מ"ר.
הפתיחה של השטח החדש צפויה בתחילת שנה הבאה.
WeWork מנהלת מגעים לעסקה, לפיה תשכור חצי משטחו של מגדל המשרדים ToHa, המוקם בימים אלה ברחוב תוצרת הארץ. ההערכה היא שמחירי השכירות בחלל העבודה המשותף ינועו סביב ה-70-80 שקלים למ"ר.